Historie
Kronologi og sammenhæng
Tidsperioder
06. 800-1050 (Vikingetid)

UdlånsafdelingenInformationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  4. til 7. klasse papirbog 
Huskeseddel:
Emma




Mad og madlavning i -
Mad og madlavning i vikingetiden

Indholdsbeskrivelse:
Om madkultur, fødevarer og køkkenredskaber i vikingetiden. Med eksempler på opskrifter.

Fysisk beskrivelse:
  • 32 sider

Sprog:
  • Dansk
  • Engelsk (orginal)

Klassetrin:
4. til 7. klasse.

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 30 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 118 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
  • 1 stk. i Herning
Placering i afdelinger: Spring over navigationslinks.
Informationssamlingen
Udlånssamlingen - Gennemsyn

Udgiver: Flachs
Udgivelsesår: 2009
Faust nr.: 2 806 752 6
ISBN: 9788762714786
DK5:
FUI:
Udvid FUI-katalogFUI-katalog
Illustrator: Paul Cherrill
Oversætter: Torben Wilhelmsen





Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...