Biologi
Krop og sundhed
Kost, sundhed, livsstil og levevilkår
Idræt
Idrætsteori
Fysiologi
Idræt
Idrætsteori
Sundhed
Natur/teknologi
Mennesket
Kost og ernæring
Natur/teknologi
Mennesket
Sundhed og levevilkår

UdlånsafdelingenInformationsafdelingenFindes ikke som orienteringseksemplar  3. til 7. klasse papirbog  Nota 
Huskeseddel:
Emma




Få tjek på -
Mad

Indholdsbeskrivelse:
Gennem sanserne, fordøjelsen, madens grundbestanddele og tilbredeledsmetoder gives forskellige indgangsvinkler til kost og ernæring.

Indeholder:
  • Mad
  • Maden og sanserne
  • Hvad skal vi med mad?
  • Må man lege med maden?
  • Hvorfor spiser vi lige DET?
  • Middag med stil
  • stikord
  • Aktiviteter

Sammenhæng:
Mad, Lærervejledning


Pædagogisk note:

Ole Haubo Christensen
Bogen indeholder forslag til forskellige aktiviteter og forsøg med mad.

Materialet findes på Nota:

Målgruppe:
  • Fra 12 år

Supplerende materialer:
  • Hertil findes lærervejledning

Fysisk beskrivelse:
  • 52 sider
  • 52 sider
  • , BLÅ

Sprog:
  • Dansk

Klassetrin:
3. til 7. klasse.

Anvendelsesklausul:
  • Udlånsmaterialer
    • Der kan bookes ubegrænset mange eksemplarer af materialet.
    • Materialet kan lånes i 30 arbejdsdage.
Antal i afdelinger:
  • 189 stk. i udlånsafdelingen. Kan bookes enkeltvis.
  • 1 stk. i Aarhus
Placering i afdelinger: Spring over navigationslinks.
Informationssamlingen
Aarhus
Naturfagene
Udlånssamlingen - Gennemsyn
61.23
Mad

Udgiver: Alinea
Udgivelsesår: 2005
Faust nr.: 2 590 079 0
ISBN: 87-23-02063-6
DK5:
FUI:
Udvid FUI-katalogFUI-katalog







Vent venligst...
Vent venligst mens siden indlæses...